PRE-ORDER NU DE NIKON Z6 MARK III                   Tot € 600,- Cashback op Sony lenzen & camera's!

Inloggen
Winkelmandje

Sony a 7 Mark II + SEL 28-70

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
1.119,79
CMS: installment_text
CMS: installment_info
Tijdelijk uitverkocht, bekijk het alternatief Zet op verlanglijstje
Bekijk onze winkels
NOOIT MEER LEVERBAAR!
Toevoegen aan favorieten
 • Bundels
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Accessoires
 • Veel gestelde vragen
 • Alternatieve artikelen
 • Gerelateerde artikelen

Kies voordeelbundel

1.310,59
1.285,79
Korting op extra artikelen: 13%

Barcode

Artikelomschrijving

Full-frame a in zakformaat met beeldstabilisatie over 5 assen

Beeldstabilisatie over 5 assen: De a7 II breidt uw expressiviteit enorm uit door vijf soorten camerabewegingen bij opnamen vanuit de hand van stilstaande beelden en films te compenseren. De zeer effectieve 4,5-staps compensatie laat u met een gerust hart inzoomen op onderwerpen in de verte, gedetailleerde close-ups maken en nachtscŠnes en nog veel meer vastleggen, allemaal met minimale ruis als gevolg van onbedoelde bewegingen van de camera..

Compatibiliteit met ruim assortiment bevestigbare lenzen: De nieuwe beeldstabilisatie over 5 assen laat u genieten van onge‰venaarde vrijheid om vanuit de hand opnamen te maken met meer van uw favoriete bevestigbare lenzen. De korte flange-back-afstand in de E-bevestiging van de a7 II draagt bij tot een breed scala aan compatibele lenzen..

Automatische optimalisatie voor elke a-lens: Gebruik uw favoriete lenzen met E-bevestiging en A-bevestiging met een gerust hart: de a7 II analyseert informatie van de lens voor optimale weergaveprestaties en beeldstabilisatie over 5 assen voor de betreffende lens die u bevestigt. Wanneer u lenzen met E-bevestiging met optische stabilisatie (OSS) gebruikt, combineert de a7 II beeldstabilisatie in de lens en in de camera tot het beste wat er is..

Geavanceerde, snelle, hybride autofocus: Het onlangs verbeterde snelle, hybride autofocussysteem zorgt voor een supersnelle respons, zeer accurate voorspelling en bestrijkt een breed gebied voor automatische scherpstelling en tracking waarop u altijd kunt bouwen. Het is opmerkelijk snel voor een full-frame camera autofocussysteem (30% sneller dan de a7) en voorspelt nauwkeurig bewegingen van het onderwerp, zodat u het steeds goed kunt volgen..

AF/AE-fotograferen met 5 fps en nauwkeurige tracking: Wanneer uw onderwerp snel beweegt, kunt u het beslissende moment prachtig vastleggen met scherpe, goed belichte resultaten dankzij continu fotograferen met 5 fps en AF/AE. Een sterk verbeterd algoritme voorspelt nauwkeurig bewegingen van het onderwerp, zodat u het onderwerp steeds goed kunt volgen, zelfs bij continu-opnamen..

Full-frame Exmor© CMOS-sensor van 35 mm met 24,3 MP: De beeldsensor levert prachtige beelden van hoek tot hoek en een verbluffende resolutie van 24,3 MP. U zult genieten van weinig ruis, een extreem breed dynamisch bereik en verbazingwekkend rijke en subtiele kleurgradaties. Bovendien zorgen innovaties die van Sony voor een natuurgetrouwere weergave van details, zodat elke scŠne er ongelooflijk echt uitziet..

BIONZ X?-beeldverwerkingsprocessor: BIONZ X? reproduceert structuren en details natuurgetrouw in realtime, zoals het blote oog die waarneemt, via extra supersnelle verwerkingsmogelijkheden. Samen met front-end LSI (grootschalige integratie) die de verwerking in de vroegste fasen versnelt, levert deze meer natuurlijke details, realistischere beelden, rijkere kleurovergangen en minder ruis, of u nu foto's of films maakt..

XAVC S-indeling van professionele kwaliteit: Voor een extreem hoge beeldkwaliteit en minimale ruis kunt u films opnemen in de XAVC S-indeling met hoge bitsnelheid, die is ontwikkeld op basis van de professionele XAVC 4K/HD-indeling. U kunt er beelden in Full HD (1920 x 1080) mee opnemen bij 50 Mbps (60p/50p, 30p/25p, 24p) waarbij ook lineair PCM-geluid wordt toegepast om geluid van hoge kwaliteit op te nemen..

Robuuste behuizing van magnesiumlegering: De opvallend compacte en lichte behuizing is solide gebouwd om veeleisende opnamen in het veld goed aan te kunnen. De ideale combinatie van lichtgewicht, solide betrouwbaarheid en stabiel gebruik, dankzij een bovenpaneel, voorpaneel en interne structuur die zijn vervaardigd van een stevige magnesium legering..

Robuuste lensbevestiging: De sterkte en stijfheid van de behuizing en lensbevestiging zijn verbeterd zodat ze een bijzonder solide fundament vormen voor de bevestiging van grote, zware lenzen zoals supertelelenzen en lenzen voor filmopnamen..

Verbeterde handgreep en sluiterknop: De handgreep is verfijnd in vorm en hoogte. U hebt zo meer grip op de camera, zelfs wanneer een grote lens is bevestigd. Dit draagt er ook toe bij dat u de sluiterknop en draaiknoppen met meer zelfvertrouwen bedient. Bovendien is de sluiterknop van vorm veranderd en naar voren verschoven voor natuurlijker fotograferen met minder camerabewegingen..

Full-frame expressie zonder de ballast: De a7-II herbergt krachtige mogelijkheden voor het maken van films in een zeer compacte behuizing. U kunt films maken van een adembenemende beeld- en geluidskwaliteit met schitterende achtergrondvervaging, kraakheldere details en de gevoeligheid om donkere scŠnes echt tot leven te wekken. Functies zoals beeldprofiel en P/A/S/M-modi breiden uw creatieve opties nog verder uit..

Contrastrijke XGA OLED Tru-Finder? met hoge resolutie: De zoeker biedt een indrukwekkende zichtbaarheid, die bijdraagt tot een stressvrije, intu‹tieve bediening. U ziet precies hoe uw uiteindelijke beelden eruit komen te zien, omdat de effecten van uw verschillende camera-instellingen goed op het display worden weergegeven. Bovendien zorgt een geavanceerd optisch systeem met 3 lenzen voor een rijke toongradatie en zeer hoog contrast..

Stabiel beeld in de zoeker: Controleer de stabiliserende effecten van de compensatie van camerabewegingen in de zoeker of het lcd-scherm wanneer u foto's maakt door de ontspanknop half in te drukken of het beeld te vergroten, en bij het opnemen van films door de filmmodus te activeren. Zelfs bij het gebruik van een telelens of macrolens kunt u stabiel de compositie en scherpstelling verfijnen..

Autofocustracking met vergrendeling: Het is eenvoudig scherp te blijven stellen op bewegende onderwerpen dankzij de verbeterde autofocus met vergrendeling, waarbij nog meer informatie uit de scŠne wordt geanalyseerd voor het optimale autofocuspunt en een soepele, stabiele automatische scherpstelling. De mogelijkheid om bewegende onderwerpen te detecteren en te volgen is nu aanzienlijk verbeterd dankzij de geavanceerde beeldanalysetechnologie van Sony..

Technologie‰n voor gedetailleerde weergave en vermindering van diffractie: Detailweergavetechnologie geeft details getrouwer weer met een natuurlijker gevoel van dimensie, terwijl diffractiereducerende technologie de effecten van diffractie onderdrukt voor een getrouwe weergave van fijne details, zelfs wanneer u opnamen maakt met een klein diafragma..

Gebiedspecifieke ruisonderdrukking: Gebiedspecifieke ruisonderdrukking verdeelt de afbeelding in gebieden op basis van patronen (zoals randen, structuren en vlakke gebieden zoals een blauwe lucht). Vervolgens wordt de meest geschikte ruisonderdrukking op elk gebied toegepast voor zo min mogelijk ruis en een ongekende helderheid..

Beeldprofiel: Verfijn de weergave van films voordat u gaat opnemen door de gradatie, de kleurinstelling en het detail aan te passen. Aangepaste parameters kunt u samen met andere instellingen opslaan als een profiel. U kunt maximaal zeven profielen opslaan die u later weer kunt oproepen..

S-Log2-gamma-instelling: Deze eigen gamma-instelling van Sony, die te vinden is in commerci‰le camcorders, cre‰ert een 1300% breder dynamisch bereik voor vloeiende kleurgradatie met minder witte en zwarte vlekken. Via kleurgradatie tijdens postproductie kunt u optimaal gebruikmaken van een beeld met weinig ruis en superrijke details om verschillende soorten beeldexpressie te bereiken..

Tijdcode/gebruikersstempel: Deze functie biedt de instelling 'Record Run' waarbij de tijdcode alleen vooruitgaat tijdens het opnemen, de instelling 'Free Run' waarbij de tijdcode vooruitgaat of er nu wel of niet wordt opgenomen, een 'drop frame'-methode en een 'non-drop frame'-methode. De a7 II kan ook een ingesloten tijdcode gebruiken wanneer de instelling voor zuivere HDMI-uitvoer wordt gebruikt..

Zuivere HDMI-uitvoer: Een HDMI-aansluiting maakt het eenvoudig om Full HD-filmsignalen in realtime over te dragen naar een externe monitor voor accuraat kijk- en luisterplezier op het grote scherm. Deze functie ondersteunt ongecomprimeerde filmopnamen op externe opnameapparatuur. U kunt ongecomprimeerde films ook uitvoeren zonder de opnamegegevens erbij weer te geven..

Zorgvuldig vormgegeven bedieningselementen: Bedieningselementen zijn verfijnd voor intu‹tieve bediening en onmiddellijke aanpassing van parameters wanneer u scŠnes door de zoeker bekijkt. De draaiknoppen voor en achter zijn grondig verfijnd en zo gepositioneerd dat ze gemakkelijker en effici‰nter te bedienen zijn. Het niveau van verfijning overtreft zelfs dat van andere modellen uit de a7-serie..

Eenvoudig aanpasbare knoppen: Met de aanpasbare knoppen kunt u precies zoals u wilt opnamen maken, met veelgebruikte functies toegewezen aan de aanpasbare knoppen van uw keuze. U kunt eenvoudig elk van de 56 functies toewijzen aan elk van de 10 knoppen voor een snellere, intu‹tievere bediening en maximaal gebruiksgemak..

Handig kantelbaar lcd-scherm: Het lcd-scherm kan circa 107 graden omhoog kantelen en circa 41 graden omlaag voor zeer uiteenlopende opnamehoeken. Deze flexibiliteit in combinatie met de compacte mobiliteit zorgt voor aanzienlijk meer opnamemogelijkheden. De weergave is ook duidelijk bij direct zonlicht dankzij WhiteMagic?-technologie die de helderheid van het display bijna verdubbelt..

Antistofsysteem en coating: Uw foto's blijven vrij van vlekken door een speciale antistatische coating op het oppervlak van het optische filter die het kleven van zowel droge als vochtige stofdeeltjes bij het wisselen van lenzen tegengaat. Een antistofmechanisme trilt met hoge snelheid wanneer u de reinigingsmodus selecteert om eventuele deeltjes op het filter te verwijderen..

Verbind met smartphones en tablets in ‚‚n aanraking!: Zet een foto of mp4-film direct over naar een Android?-smartphone of -tablet door deze tegen de a7 II te houden, dankzij de ingebouwde Wi-Fi© en NFC? (Near Field Communication). Door uw mobiele apparaat tegen de camera te houden kunt u ook Smart Remote Control activeren, waarmee u de sluiterknop van de camera vanaf uw smartphone of tablet kunt bedienen..

PlayMemories Camera Apps? www.sony.net/pmca: Via de spannende nieuwe downloadservice, PlayMemories Camera Apps, kunt u nieuwe functies toevoegen aan de camera waarmee u uw fotografische expressie naar uw eigen creatieve behoeften kunt uitbreiden..

Multi-frame ruisonderdrukking: Deze modus maakt foto's op basis van vier opnames met aanzienlijk minder ruis en meer gevoeligheid, zodat u donkere scŠnes duidelijk zonder statief of flitser kunt vastleggen. Onscherpte als gevolg van camerabewegingen is ook beduidend minder, terwijl contrast en detail juist worden verbeterd..

Inhoud van de doos:

 • NP-FW50 li-ion accu
 • Sony A7 II Body
 • Sony SEL 28-70
 • Netadapter
 • Netsnoer
 • Micro USB naar USB-kabel
 • Gebruiksaanwijzing

Specificaties

CameratypeMILC
Megapixels24,3 MP
Type beeldsensorCMOS
Maximale beeldresolutie6000 x 4000 Pixels
Fotoresolutie(s)6000 x 4000 3936 x 2624 3008 x 2000 3936 x 2624 3008 x 2000 1968 x 1312 6000 x 3376 3936 x 2216 3008 x 1688 3936 x 2216 3008 x 1688 1968 x 1112
Ondersteund beeldformaatJPG, RAW
Totaal aantal megapixels24,7 MP
Lens mount interfaceSony E
ScherpstellenAutomatisch/handmatig
Auto focusing (AF) modesCentrumgewogen autofocus, Continue Auto Focus, Contrast-detectie autofocus, Enkele Automatische Focus, Autofocuspunt
Auto Focus (AF) punten117
Auto Focus (AF) slotJa
Blootstelling typeAperture voorgang AE, Auto, Handmatig, Sluiter-prioriteit AE
Belichtingscorrectie±5EV (1/2
1/3 EV step)
ISO-gevoeligheid100, 51200, Auto
Auto Exposure (AE)slotJa
Snelste camera sluiter snelheid1/8000 s
Langzaamste camera sluiter snelheid60 s
Flitser-modiAuto, Invul, Flits uit, Voor-flits, Rode-ogen-reductie, Langzame synchronisatie
Flits sync-snelheid1/250 s
Flits blottstellingscorrectie±3EV (1/2
1/3 EV step)
Video recordingJa
Maximale videoresolutie1920 x 1080 Pixels
HD typeFull HD
Videoresoluties640 x 480,1440 x 1080,1920 x 1080 Pixels
Framerate Motion JPEG60 fps
Ondersteunde videoformatenAVCHD, MP4
Ingebouwde microfoonJa
Compatibele geheugenkaartenMS PRO Duo, MS Pro-HG Duo, MS XC-HG Duo, SD, SDHC, SDXC
BeeldschermTFT
Beeldschermdiagonaal7,62 "
Beeldschermresolutie (numeriek)1228800 Pixels
Field of view100 procent
BeeldzoekerElektronisch
Vergroting0,71 x
USB-versie2.0
HDMIJa
HDMI-connector typeMicro
Microfoon, line-in ingangJa
WifiJa
Near Field Communication (NFC)Ja
Wi-Fi-standaarden802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
WitbalansAuto, Bewolkt, Daglicht, Flash, Fluorescerend, Witgloeiend, Schaduw, Onder water
Scene modesIngezoemd, Nacht, Nachtportret, Portret, Sporten, Liggend
Foto-effectenHelder, Neutraal, Sepia
Zelfontspanner2,10 s
Kleur van het productZwart
Type batterijNP-FW50
Breedte126,9 mm
Diepte59,7 mm
Hoogte95,7 mm
Gewicht556 g
Type stroombronBatterij/Accu
Lensstructuur (elementen/groepen)9/8
Minimum aperture number3,5
Maximum aperture number36
Brandpuntbereik28 - 70 mm
Aantal diafragma bladen7
Minimum brandpunt lengte (35mm film equiv)42 mm
Maximale brandpuntafstand (35mm film equiv)105 mm
Maat filter5,5 mm
BeeldstabilisatorNee
AudiosysteemMono
Inclusief AC-adapterJa
Meegeleverde kabelsUSB
Zoeker schermafmetingen0.5 "
Hoofdtelefoonuitgangen1
Anti-stof functieJa
Gewicht (inclusief batterij)599 g
Afspeel modiDiashow
CertificeringCE
Batterij leeftijd (CIPA standaard)350 opnames
Pre-flashJa
Beeldverhouding3:2
MerkSony
CategorieSony A7 Mark II
EAN Code4548736001763
ArtikelcodeILCE7M2KB.CEC
VerpakkingStuk(s)

Accessoires

Caruba Lens Cap Clip LCC-1

Caruba Lens Cap Clip LCC-1

Direct leverbaar!
13,00
Caruba Microfiber Lensdoekje 30x30 Rood
8,99
Godox Speedlite TT685 II Sony

Godox Speedlite TT685 II Sony

Direct leverbaar!
159,00
Godox Speedlite V860III Sony Kit
249,00
Hahnel 6-in-1 Travel Cleaning Kit
29,95
Hama lensdop non-looser 5899

Hama lensdop non-looser 5899

Direct leverbaar!
8,95
Hoya 55mm HDX Circulair Polarisatie
79,95
Hoya 55mm HDX Protector

Hoya 55mm HDX Protector

Direct leverbaar!
49,95
Hoya 55mm HDX UV

Hoya 55mm HDX UV

Direct leverbaar!
59,95
Hoya 55mm UV Prime-XS

Hoya 55mm UV Prime-XS

Direct leverbaar!
29,95
Hoya 55MM UX CIR-PL II

Hoya 55MM UX CIR-PL II

Direct leverbaar!
34,94
Lexar SDXC Professional UHS-I 1066x 128GB

Lexar SDXC Professional UHS-I 1066x 128GB

Vandaag besteld is binnen 3 werkdag(en) in huis
34,95
Lexar SDXC Professional UHS-I 1066x 64GB
26,95
McoPlus Duocharger USB Sony NP-FW50
29,95
Rode VideoMic Go II

Rode VideoMic Go II

Direct leverbaar!
97,95
Rode Wireless GO II

Rode Wireless GO II

Direct leverbaar!
299,00
SanDisk Extreme Pro 64GB SDHC Memory Card 200MB
19,95
Sigma 100-400mm F5-6.3 DG DN OS (C) Sony FE mount
1.029,00
Staffelkorting! Sony NP-FW50 accu

Sony NP-FW50 accu

Direct leverbaar!
54,99
Sony SEL 55-210mm/F4.5-6.3 zwart - serpp
290,00
Sony SEL 70-350/F4.5-6.3 G

Sony SEL 70-350/F4.5-6.3 G

Direct leverbaar!
849,00
Techart L-bracket for Sony A7II / A7RII
59,96
Viltrox EF NEX IV Autofocus Adapter

Viltrox EF NEX IV Autofocus Adapter

Vandaag besteld is binnen 3 werkdag(en) in huis
113,95
Viltrox NF E1 Autofocus Adapter

Viltrox NF E1 Autofocus Adapter

Vandaag besteld is binnen 1 werkdag(en) in huis
189,32
VSGO APS-C Frame Sensor Cleaning Rod Kit
24,99
VSGO Falcon-S Outdoor Air Blower
39,95

Gerelateerde artikelen

€75,- cashback of €125,- Canon-tegoed! Canon EOS RP + RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Canon EOS RP + RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Vandaag besteld is binnen 1 werkdag(en) in huis
1.229,00
Staffelkorting! Panasonic DC-S5KE-K + 20-60mm f3.5-5.6
1.699,00 -6%
1.599,00

Alternatieve artikelen

Sony €300 CASHBACK Sony A7 III + 28-70mm Zwart

Sony A7 III + 28-70mm Zwart

Vandaag besteld is binnen 1 werkdag(en) in huis
1.999,00 -5%
1.899,00
Sony €300 CASHBACK Sony A7 III body Zwart

Sony A7 III body Zwart

Direct leverbaar!
1.799,00 -11%
1.599,00

Stel een vraag over dit artikel

         

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en ontwikkelingen rondom Foto de Vakman? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws direct in je mailbox!

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen